17. heinäkuuta 2015

Palmikkokauluri


Tuleva syksy mielessä neuloin jälleen ja kerrankin syntyi jotain itselle. Buffien vannoutuneena käyttäjänä tämä tulee varmasti nousemaan ykkösasusteeksi syksyllä lasten kanssa ulkoillessa. Palmikot tein muistin varasta, mutta ulkonäöllisesti tämä muistuttaa paljon palmikkopipoja, jotka tein aiemmin. Palmikot ovat tosin tässä kapeammat. Neuloin tämän pyöröpuikolla ja puikon koko lienee numero 7. Lanka on Novitan Naava (väri 616), joka ei tuntunut ollenkaan kutittavalta langalta. Nähtäväksi kuitenkin jää nyppyyntyykö tämä käytössä langan sisältävän akryylin takia.

Ihanaa viikonloppua!

Tiina

2 kommenttia:

  1. Kummikin löysi sinun blogin,ja eipä taida mennä päivääkään etten sinne löytäisi katselemaan sinun taidokkaita ja kauniita kättesitöitä ja lukemaan mukavasti kirjoitettua tekstiä.
    Sinä olet kyllä monitaitoinen ja osaan kuvitella että työ vie mukanaan,minkä idean milloin saatkin .Onhan käsillä tekeminen luovaa työtä ja samalla hyvin rentouttavaa.
    Ilahdutat kovasti blogillasi....kiitos siitä ja mukavaa kesän jatkoa ja terveisiä koko perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kummilleni kauniista sanoista! Käsityöt tuovat sen tarvittavan vastapainon tähän muuten niin hektiseen elämään. Terveiset takaisin! :)

      Poista