18. heinäkuuta 2015

Morsiamen snapback


Keväällä vietimme hyvän ystäväni polttareita, joiden teemana oli rap/hiphop morsiamen musiikkimaun mukaisesti. Jouduin aloittamaan oman polttarivalmistautumisen perehtymällä kyseisen musiikin lisäksi rap-pukeutumisen saloihin, koska voin sanoa, etteivät nuo kuuluneet perustietämykseeni. Yhdeksi tehtäväkseni muodostui etsiä polttareihin morsiamen snäpäri eli snapback, joka olisi sekä näyttävä että tyylikäs. Tehtävä alkoi sillä, että kyselin veljeltäni apua siihen, mikä ihme se snäpäri mahtaa olla. Se on siis kuvan mukainen lippalakki, jossa on suora lippa. Mieleistä snäpäriä ei löytynyt kaupoista eikä netistäkään, joten hihat ylös ja hommiin.



Neonkeltainen, blanko lippis eli snäpäri löytyi H&M:n valikoimasta poikien osastolta. Loput tarvikkeet kävin hakemassa Sinooperista. Timanteissa ja tähdissä oli tarrapohja, mutta lopulta liimailin ne Eri keeperillä kiinni.



Polttariporukka onneksi tuntui tykkäävän lopputuloksesta. Plussana neonkeltainen ja loistava väri, jonka ansiosta polttarisankarin paikantaminen Brädin keikalla oli helppoa.

Jou!
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti